Turnauksessa sallitaan kaksi ns. y-pelaajaa / peliryhmä, kuitenkin siten, että y-pelaajat eivät saa olla selkeitä vahvistuksia joukkueelle.
Tytöt voivat olla 2011 syntyneitä ja heitä ei lasketa Y-pelaajiksi

Peliaika:
Peliaika on 1 x 24min juoksevana (2 minuutin jaksoissa).

Pisteet:
Voitosta 2p tasapelistä 1p
Tasapisteiden sattuessa ratkaistaan joukkueiden välinen sijoitus taulukon mukaisessa numerojärjestyksessä:
1. Keskinäinen ottelu
2. Maaliero
3. Tehdyt maalit
4. Arpa

Kenttä:
Kenttä on puoli kenttää (pitkittäin), ns. vanha leijonaliigakenttä.

Ottelut pelataan 4-4

Kiekot:
Musta kiekko

Maalit:
Isot maalit

Katkot:
Maalivahdin sulkiessa kiekon pelitilanteessa pelinohjaaja viheltää pilliin, vastustaja luistelee omalle puolustusalueelle.
Maalivahti ottaa kiekon haltuunsa ja laittaa kiekon peliin parhaaksi katsomanaan ajankohtana, kuitenkin viimeistää silloin, kun vastustajan pelaajat ovat omalla puolustusalueella.
Tehdyn maalin jälkeen peli jatkuu niin, että maalin tehnyt joukkue käy omalla kenttäpuoliskollaan, jonka aikana toinen joukkue käynnistää hyökkäyksen oman maalinsa takaa.
Kiekon mennessä kenttien laidan yli hyökkäävän tai puolustavan pelaajan kautta, niin pelinohjaaja pudottaa kiekon siihen kohtaan, josta kiekko ylitti laidan ja puolustava joukkue aloittaa pelin välittömästi, kun vastustajan pelaajat ovat antaneet siihen mahdollisuuden (siirtyneet 4-5 metriä).

Vaihtaminen:
Vaihtomerkistä pelanneet pelaajat luistelevat vaihtoalueelle ja kun kaikki pelanneet pelaajat ovat vaihtoalueella, vaihdosta tulevat saavat lähteä liikkeelle sen jälkeen.
Mikäli jonkun kentällä olleista pelaajista täytyy pelaajamäärän takia jäädä kentälle, myös hän käy vaihtoalueella ennen kuin saa jatkaa peliä.
Peli jatkuu sieltä missä kiekko on.

Rangaistukset:
Rangaistuksesta tulee rangaistuslaukaus.
Muut pelaaja lähtevät päätyviivalta perään ja peli jatkuu normaalisti
Mikäli joku pelaaja tekee pelin aikana toistuvasti tahallisia rikkeitä, pelinohjaaja poistaa pelaajan ottelun loppuajaksi.
Kaikki kurinpidolliset asiat (isot rangaistukset yms.) raportoidaan Jääkiekkoliitolle